TÜTAGEM Öğrencilerimizin Kariyer Gelişimlerini Desteklemeye Devam Ediyor

TÜTAGEM olarak öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini önemsiyor ve desteklemeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda Merkezimiz bünyesinde aşağıdaki çalışmalar yürütülmüştür:

• 2023 Şubat-Haziran dönemleri arasında laboratuvarımız bünyesinde “3+1 İş Yeri Uygulaması Eğitimi” kapsamında 4 adet öğrencinin stajının tamamlanması sağlandı.
  • 2023 Haziran-Eylül dönemleri arasında Zorunlu staj kapsamında laboratuvarımızda 6 adet öğrenci stajını tamamlandı.
  • 04 Ekim - 12 Kasım 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine teknik gezi kapsamında laboratuvarımız bünyesindeki cihazlar tanıtıldı, teorik bilgileri güncel hayatta uygulamalı olarak görebilme fırsatı sağlandı.
  • 06 Aralık 2023 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Kimya Topluluğu Merkezimize teknik gezi düzenledi. Geleceğin Kimyager adaylarına laboratuvarlar ve işleyişi hakkında bilgiler verildi.
Bu içerik 31.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 156 kez okundu.