EDİRNE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ İÇİNDE FAALİYETTE BULUNAN FİRMA TEMSİLCİLERİNE YÖNELİK OLARAK “KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” YAPILDI.

İlimizde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında 2017 yılında aylık olarak yapılacak olan Bilgilendirme Toplantıları kapsamında, Trakya Üniversitesi Edirne Teknoloji Geliştirme Bölgesi içerisinde faaliyette bulunan firma temsilcilerine yönelik olarak 25 Temmuz 2017 Salı Günü Saat 14:00’de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Arda Toplantı Salonunda Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ), Ar-Ge Reform Paketi, KÜSİ Portalı, Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM) ve TİM-TEB Girişim Evi ile ilgili olarak bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.
Toplantıya; Edirne Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Şube Müdürü Mustafa ŞAHİN, İl KÜSİ Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan ERDEM, Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Barış KOCABIYIK, Trakya Üniversitesi Akademisyenleri, İl KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu Alt Çalışma Grubu Üyeleri ve Edirne Teknoloji Geliştirme Bölgesi içerisinde faaliyette bulunan firma temsilcileri katıldı.

Toplantıda;
-Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Bilgilendirilmesi İle İlgili Olarak Edirne Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa ŞAHİN tarafından,
-Ar-Ge Reform Paketi ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP) Tanıtımı İle İlgili Olarak İl KÜSİ Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan ERDEM tarafından,
-Trakya Üniversitesi Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM)’in Tanıtımı İle İlgili Olarak TÜTAGEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ufuk BAĞCI tarafından,
-TİM-TEB Girişim Evi İle İlgili Olarak Uzman Neslihan TURAN tarafından, Sunum yapıldı.

Toplantı Soru-Cevap ile sona erdi

Ek Resimler
Bu içerik 26.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 68 kez okundu.